11. helmi, 2018

Parantava Ruoka

Parantava Ruoka

Tänään kirjoitan erittäin rakkaasta aiheesta, nimittäin Parantava Ruoka!
Monet ovat kyselleet, mitä se Parantava Ruoka oikein tarkoittaa ja nyt kerron teille siitä hieman.
Ensinnäkin Parantava Ruoka, ei ole mikään tietty ruokavalio, sen sisällä voidaan soveltaa monia erilaisia ruokavalioita! Itse olen kasvissyöjä, ja suurimmaksi osaksi syön vegaanista ruokaa, mutta voit olla myös yhtä hyvin sekasyöjä!

Parantava ruoka, mistä minä puhun, on ravintoa Kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailman mukaisesti! Ajatellaan, että jokainen ravintoaine edustaa energeettisesti erilaisia asioita keholle ja mielelle! Kiinalaisessa lääketieteessä on viisi elementtiä: tuli, maa, metalli, vesi ja puu. Jokaisella elementillä on omat sisäelimet!
Tulen elimet ovat sydän ja ohutsuoli.
Maalla perna, vatsalaukku ja ruuansulatus.
Metallilla keuhkot ja paksusuoli. Vedellä munuaiset ja virtsarakko. Puun elimet ovat taas maksa ja sappirakko. Jokaisella elementillä on oma vuodenaikansa. Nyt eletään talvea, eli Veden elementin aikaa. Kiinalaisen lääketieteen mukaan on viisi vuodenaikaa, lisänä myöhäiskesä!

Jokaisella elementillä on myös on oma värinsä, esim. Veden väri on sininen, purppura ja musta!
Ja kun puhutaan fytoravinteista ravinnossa, eli värien parantavista elementeistä, sieltä löytyy kaikkien elementtien värit: Purppura/sininen, punainen, valkoinen/ruskea, vihreä ja
keltainen/oranssi!
Tänä päivänä yhä enemmän puhutaan ravinnossa siitä, kuinka kasvikset ovat erittäin tärkeitä hyvän terveyden pohjana ja varsinkin juuri nämä 5 väriä! Ja kiinalaisen ajattelun mukaan, kun syöt kaikkia värejä, ravitset kaikkia elementtejä ja näin ollen kaikkia sisäelimiä!

Jokaisella elementillä on myös oma makunsa!
Tulen maku on karvas, veden suolainen, puun hapan, metallin kirpeä ja maan makea! Eli myös makujen avulla ravitset koko elimistöäsi!
Oikeastaan ravinnosta ajatellaan todella kokonaisvaltaisesti ja sitä ei voi avata yhdessä blogitekstissä! Olen työstänyt jo jonkin aikaa Parantavan ruuan kirjaa ja toivon, että jonain päivänä saisin sen kansien väliin! :)

Tärkeää on myös muistaa, että jokaisella meistä on todella yksilöllinen keho sekä mieli ja kaikille ei yksinkertaisesti sovi samanlainen ravinto! On erittäin tärkeää oppia kuulemaan, mitä kehosi oikeasti tarvitsee, koska kehosi todellakin osaa kertoa sen! Tärkeää on löytää oma inspiroituminen ja rakkaus ravinteita kohtaan. Ruuanlaitto on minulle henkilökohtaisesti todellakin taidetta! Parantavaa taidetta! Leikittely värien, makujen, ravinteiden ja koostumusten kanssa. Ja parasta taidetta tehdään intuitiivisesti, seuraamalla omia tuntemuksia ja vapautumalla niihin. Ihan kaikessa, myös ravinteiden kanssa!

Tietenkin yrtit ja parantavat kasvit kuuluvat vahvasti Kiinalaisen lääketieteen ajatteluun, sekä parantavaan ruokaan! Itse olen jo vuosia tutkinut, kerännyt ja valmistanut kokonaisvaltaisesti tuotteita, sekä sisäisesti, että ulkoisesti käyttöön. Teen tässä lähitulevaisuudessa blogitekstin Parantavista kasveista ja yrteistä! Ja tulevassa kirjassani käsitellään paljon myös parantavia kasveja!
Monet ovat minulle kirjoittaneetkin ja toivoneet minun kynästä teosta tästä aiheesta ja nyt voin iloksenne sanoa, että teos on tuloillaan!

Järjestän yrityksessäni Superfiilis Helsinki myös Parantavan ruuan kursseja. Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna oli juuri Parantavan ruuan kurssi ja kurssilaiset todellakin inspiroituivat tästä ravinteiden ihmeellisestä maailmasta! Jos kiinnostuit aiheesta tai haluat tietää enemmän, laita rohkeasti viestiä suoraan minulle mervi@superfiilis.fi

Oikein ihanaa ja inspiroivaa viikonloppua kaikille!! Kiitos kun luit ajatukseni!
Haluan rohkaista sinua laajentamaan ajatustasi ravinnosta ja siitä mitä se kokonaisvaltaisesti sinulle merkitsee! Ravinto on yksi merkittävin asia ihmisen elämässä. Ja faktahan on, että jokaisen meistä on syötävä ja vielä useita kertoja päivässä! Yksi tärkeä ja yksinkertainen juttu on syödä värejä! Syö kaikkia värejä! Kaikkea ei tarvitse kerralla muuttaa, mutta pikkuhiljaa lisäillä jotain uutta, ja poistaa jotain vanhaa...
Leikitelkää, kokeilkaa, tutkikaa ja ennenkaikkea inspiroitukaa!

Rakkaudesta Parantavaa ruokaan
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki

6. helmi, 2018

Parantumisen Tie

Parantuminen

Usein puhun parantumisesta. Kutsun itseäni Parantajaksi ja useiden järjestämieni kurssien nimessä on sana "Parantava". Olen myös Parantavan tanssinohjaaja.

Mitä se Parantuminen sitten tarkoittaa?
Tarkoittaako se sitä, että jossain pisteessä paranen kaikesta ja minusta tulee täydellinen?
EI!
Se on paljon moniulotteisempi asia!!! Usein puhun Parantumisen polusta. Tämä aika hakee täydellisyyttä! Sun pitää olla täydellinen vartaloltasi, tai ulkonäöstäsi! Tai sitten sun pitää olla täydellisessä työpaikassa, sun kodin pitää olla täydellinen! Sun pitää olla henkisesti täydellinen, tai fyysisesti! Sun terveyden tilan pitää olla täydellinen, samoin ruokavalion! Ystävien, harrastusten, vaatteiden, Instagram tilin pitää olla täydellinen. Puhutaan vetovoiman laista ja positiivisen ajattelun mahdista ja odotetaan sitä täydellistä elämää. Täydellisyyttä jossa kaikki palat loksahtaa kohdilleen ja sun elämä muuttuu täydelliseksi.

Meitä ei todellakaan luotu tähän maailmaan tullaksemme täydelliseksi. Parantuminen ei tarkoita sitä. Täydellisyyttä ei ole olemassa! Täydellistä elämää ei ole olemassa. On olemassa tasapaino, (tai oikeastaan ei ole olemassa tasapainoakaan, koska maailmankaikkeus elää jatkuvassa muutoksessa ja liikkeessä!) elämä jossa tapahtuu hyvää ja pahaa! On olemassa kaunista ja rumaa! Iloa ja surua! Mahdollisuuksia ja pettymyksiä! Jos on olemassa jotain asiaa, aina löytyy vastakappale, toinen ääripää! Kaikki ei ole pelkästään suurta nousua ja huippu hetkiä! Ja se on yksinkertaisesti luonnonlaki, joka pätee ihan kaikessa mitä täällä on!

Kiinalaisessa lääketieteessä on sellainen nerokas opetus, että ajatellaan:

KAIKISTA TÄRKEINTÄ ON HENKINEN PARANTUMINEN!!!!!

Vaikka me elettäisiin millä tahansa tavalla, jokainen meistä voi sairastua, tai kohdata erittäin ikäviä ja negatiivisia asioita!
Kaikista tärkeintä on hyväksyä oma elämä ja oma tarina sellaisena kuin se on! Mitä on ollut, mitä on ja mitä tulee olemaan. Ja että me voitaisiin aina ilmentää Taivasta, jopa sairaanakin, tai silloin kun kaikki asiat on päin helvettiä.

Se on helppo uskoa Tarkoituksellisuuteen, kun asiat menee sinun haluamallasi tavalla! Mutta mitä sitten kun kaikki romahtaa? Kun kaikki tuntuu vääryydeltä, pahalta, raskaalta jne. Mitä jos sairastut vakavasti? Tai sinulta yhtäkkiä otetaankin asiat pois jota rakastat? Läheisesi kuolee, tai sinulle tapahtuu erittäin traumaattinen kokemus? "Miksi minä saan osakseni kaiken tämän paskan, vaikka olen vain halunnut muille hyvää, olen tehnyt oikein jne..."
Onko tuttua?
"Miksi minä?"

Niin... meillä on hassu tapa tavoitella täydellistä elämää. Sellaista elämää mitä me kuvitellaan täydelliseksi! Käytämme siihen täydellisyyden tavoitteluun ihan turhaan energiaa! Mä rakastan sanontaa:

"Tarkoitus ei ole odottaa myrskyn laantumista,
Tarkoitus on oppia tanssia sateessa!"

Ja niin se on! Suurimman kivun hetkellä on tarkoitus ottaa ilo irti ja tanssia! Keskittää katse siihen mitä on, ei siihen mitä on menettänyt tai mitä ei saa. Helppo on hokea, että ei mua sade haittaa, mutta mitä sitten kun sun elämässä sataa kaatamalla joka päivä vuoden, tai vaikka paljon kauemminkin? Mutta sekin on todellakin mahdollista! Elää kivun kanssa, elää vajaana, virheellisenä, sairaana jne. ilman että odottaisit sitä täydellistä hetkeä kun olet terve tai asiasi ovat juuri niin, niinkuin haluat.

Todellinen Parantuminen on elämän mittainen, erittäin pitkä tie, Parantumisen Tie.
Se ei ole täydellisen terveyden tie.
Se on kokonaisvaltaista ymmärrystä omasta elämästään osana maailmankaikkeutta! Hyväksymistä elämästään, kehostaan, mielestään ja omasta tarinastaan. Tasapainoa ei ole olemassa, mutta meidän tulisi pyrkiä tasapainoon kokonaisvaltaisesti.
Ja oppia olemaan armollisia itsellemme ja toisille. Suuret kokonaisuudet ovat paljon merkittävimpiä kuin pienet yksityiskohdat!
Sanotaanko esimerkiksi ravinnon suhteen! Kiinalainen lääketiede ajattelee ravinnosta hyvin eri tavalla, kuin länsimaalainen! Kiinalainen lääketiede ei suosittele mitään ruokavalioita trendien mukaan! Ravintokäsitys on hyvin erilainen! Ravinnon tulisi olla monipuolista ja pitää huolta, että kaikki elimet, eli elementit saavat ravintoa! Se on paljon merkittävämpää terveydelle kuin syödä kaikkia hienoja Superfoodeja ja vältellä joitain pahoja aineita! Siis toki lähtökohtaisesti paras ravinto on puhdasta ja monipuolista! Mutta pakkomielteet, stressi ravinnon suhteen, syyllisyys, liika itsensä kieltäminen jne vahingoittaa meidän energioita ja elementtejä! Ollaan siellä toisessa ääripäässä ja se ei ole tasapainoa ja Kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailmaa!

Ajattelin kirjoittaa seuraavan blogini Parantavasta ruuasta! Ja itseasiassa olen myös kirjoittamassa kirjaa Parantavasta ruuasta! Toivottavasti saisin sen pian valmiiksi! Olen sitä työstänyt jo pari vuotta, mutta koska se on niin kokonaisvaltainen teos ravinnosta, se vie aikaa!
Tämä on minulle itselleni suurta intohimoa, tämä Parantava ruoka! Seuraavassa blogissa kerron vähän miksi!

Minulle itselleni Parantuminen ei ole todellakaan ollut helppoa. Se on ollut pitkä ja kivinen tie. Mutta sanotaanko näin, että asiat ovat kuitenkin menneet juuri niin, niinkuin on ollut minulle parhaaksi kokonaisuuden kannalta! Muistakaa, että suuret kokonaisuudet ovat paljon merkittävimpiä, kuin pienet yksityiskohdat! Ja Parantumisen Tie on minulle koko loppuelämän mittainen tie. Valmiiksi ei tulla tässä elämässä! Ja minusta on ainakin todella huojentavaa, kun ei tarvitse olla täydellinen, valmis tai paras! Riittää kun olen juuri minä, viallisena, rikkinäisenä, todellisena ja juuri minun elämäntarinallani!

Kiitos kun luit ajatukseni! Seuraavassa blogissa aiheena siis Parantava Ruoka!!!

-SuperMepa-
Parantaja
Superfiilis Helsinki

 

30. tammi, 2018

Rohkeuden kantaja

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tai älkää käsittäkö väärin, kirjoitan joka päivä, mutta blogini on viettänyt hiljaiseloa. Tässä välissä on tapahtunut liuta tapahtumaketjua! Voisin jopa sanoa, että mun Superfiilis on räjähtänyt. Uusia ulottuvuuksia on syntynyt, ja paljon!

Niinkuin useat ihmiset tietävät, mulla on suuri intohimo Kiinalaiseen lääketieteeseen ja Parantamiseen. Niin suuri, että olen alkanut jakaa tietoa ja osaamistani eteenpäin. Olen opettanut lukuisia koulutuksia, kursseja jne. Jaan kaiken mitä osaan eteenpäin. On ollut upeaa nähdä inspiraation heräämistä niin rajulla tavalla! On ollut välillä rankkaakin, mutta siihen olen tottunut elämässäni. Olen elänyt aina antaen kaiken itsestäni. Jos Mä kuvailisin itseäni yhdellä sanalla se olisi Rohkea. Tai oikeastaan en usko, että kukaan on pohjimmiltaan Rohkea. Kaikki me pelätään ja hitosti! Mutta toiset meistä ovat luonteeltaan valmiita kohtaamaan pelkonsa aina uudestaan ja uudestaan. Minä olen yksi heistä. 

Kutsun sellaisia ihmisiä Rohkeuden kantajiksi. He pukeutuvat Rohkeuden viittaan ja kohtaavat urhoollisesti omat pelkonsa ja muidenkin pelot aina uudestaan ja uudestaan. Siihen tunteeseen voi myös jäädä koukkuun. Ehkä se onkin se syy, että sitä vetää taas viitan päälle. Rohkeuden viitan, vaikka siellä sisällä pelottaakin. Olen joutunut kohtaamaan ihan uudella tasolla omaa persoonaani tässä viime aikoina. Viime vuonna kohtasin paljon vihaa. Yhtäkkiä persoonani ja yritykseni sai paljon vihaajia. Täysin minulle tuntemattomia ihmisiä. Mun jutuille naurettiin. Superfiilikselle naurettiin. Mun taiteelle naurettiin. "AI sä olet muka taiteilija?" Mua kutsuttiin feikiksi, narsistiksi, huijariksi ja hulluksi! Olen tottunut koko elämäni ajan siihen, että mua on pidetty erilaisena ja outona. Yksi syy on siihen suuri energiani, luovuuteni, hulluuteni ja se että olen jokaisessa tilanteessa ja kohtaamisessa täysin läsnä, täysin oma itseni, rehellinen ja erittäin avoin. En pelkää näyttää heikkouttani, herkkyyttäni tai viallisuuttani. En pukeudu rooleihin tai naamioihin. En yritä olla yhtään enempää, tai parempaa, mutta mun on saatava olla täysin oma itseni. Kaikessa siinä Superlatiivisuudessa mitä persoonani sisältää. 

Vihaajat kuitenkin muutti kaiken. He toivat Superfiiliksen laajempaan tietoisuuteen. Nykyään Superfiiliksen kursseille ihmisiä tulee ympäri Suomen! Jopa yksi saksalainen, joka asuu Saksassa on käynyt Superfiiliksen kurssin! Se on ollut hienoa! Sitä nimittäin olen juuri halunnut. Oikeat ihmiset löytää Superfiiliksen. Ne ihmiset jotka kokevat hyötyvänsä mun opetuksista ja persoonastani. Ja nyt tulee erittäin tärkeä fakta minusta ja Superfiiliksestä! Kun olen lähtenyt rakentamaan Superfiilistä, olen päättänyt tehdä sen täysin omana itsenäni. SuperMepa on oikeasti minä, ei mikään alteregoni, taideprofiilini tai mikään imagoon rakennettu henkilö. Se olen minä, juuri minuna. Tein aikoinaan päätöksen, että lähden tähän touhuun juuri minuna, en miellyttäen ketään, tai miettien mikä myy tai toimii ihmisiin, tai mikä olisi suurta tai mahtavaa! Olen halunnut ilmaista itseäni juuri minuna, ilman minkäänlaista roolia. Se on vaatinut ihan tajutonta rohkeutta multa. Mua on oikeesti pelottanut. Rohkeuden viitta on ollut kovassa kulutuksessa!

Mutta viime vuosi muutti kaiken. Mä jouduin kohtaamaan niin paljon pelkoa, vihaa ja erittäin negatiivisia tunnetiloja, että se jotenkin vapautti mut. Mä en ole pelännyt enää sen jälkeen. Samaan aikaan sain niin paljon rohkaisua ja kannustusta täysin tuntemattomilta ihmisiltä, että se mun kutsu tähän hommaan vain vahvistui! Jotenkin sellainen varma tieto siitä, että tämä on juuri sitä mitä mun tehdä! Ja kuten sanottu, en voi tehdä tätä hommaa muuten, kun olemalla täysin oma itseni. En parempi, en huonompi, mutta aidosti oma itseni! Yksi vanha oma aforismini menee näin:

"En ole syntynyt tähän maailmaan miellyttääkseni muita. Olen syntynyt tähän maailmaan auttaakseni ihmisiä mieltymään omaan itseensä."

En ole keräämässä itselleni ihailijakerhoa, tai luomassa itsestäni jotain Suomen suurta idolia! Olen täällä parantamassa, inspiroimassa ja auttamassa ihmisiä löytämään oman Superfiiliksen, jutun, palon ja tarkoituksellisuuden. Mä haluan auttaa heitä, ketkä apua oikeesti tarvitsevat. Sekä inspiroida lisää ihmisiä samaan ajattelumaailmaan! Uskon että me kaikki voitaisiin silloin paljon paremmin! Ja uskon, että näin maailmasta voisi rakentua myös parempi paikka meille jokaiselle!

Kiinalaisessa kulttuurissa eletään aina jonkin eläinmerkin vuotta. Helmikuun 16.päivä 2018 vaihtuu Koiran vuosi ja se on minulle itselleni erittäin merkittävää, koska olen Kiinalaisessa horoskoopissa juurikin koira. Alkaa oma vuoteni! Koiran merkki symbolisoi Rohkeutta, intuitiota, herkkyyttä, oikeudenmukaisuutta, luotettavuutta ja kumppanuutta. On tulossa pehmeämpi ja luovempi vuosi! Itselleni Rohkeus on ollut koko elämääni kantava voimavara! Olen aina kokenut, että olen syntynyt rohkeuteen ja periaatteessa olenkin, koska olen syntynyt Rohkeuden vuonna! Rohkeus tulee olemaan koko 2018 vuoden teemanI! Tänä vuonna tulen laittamaan jokaikisen valttikorttini pöytään, sanan jokaikisessä merkityksessä! Ja jostain syystä ei enää pelota. Ehkä kun tarpeeksi useasti pukeutuu Rohkeuden viittaan, syntyykin Rohkeuden kantajaksi!

Lopetan tämän kirjoitukseni tuoreimpaan tekstiini, joka syntyi viime perjantai yönä klo 02.00! Kiitos sinulle joka luit ajatukseni! Lupaan olla tänä vuonna aktiivisempi kirjoittaja!

"Ei kaikki aina mutkatonta olla se voi,

mut pienen rauhan hetken kun luonani vaan ois. 

Sain irtipäästää inhimillisyyden rippeet sielustain.

Taas matkaa jatkan lailla tuulen, tarkoituksellisuuden.

On suunta määränpää.

Sua Rakkaus kantaa,

Voima, luottamuksen lähde.

Olet syntynyt sä Rohkeuteen

ja vastaanottaa tämän.

Ei huominen sua tänään, kiinni se saa.

On vielä aikaa Parantua.

Ei kukaan, EI KUKAAN.

Ei mikään.

Pois sitä sinulta saa!"

 

Rohkeutta ihan jokaiselle, elämän jokaiseen tilanteeseen!

-SuperMepa- Rohkeuden Kantaja

15. maalis, 2017

Vahinkoja sattuu...

Vähän reilu 10-vuotta sitten mä ajattelin, että mun elämä toteutuisi hieman eri tavalla. Mä luulin että musta tulisi kulkuri, reppureissari, en juurtuisi ikinä mihinkään. Kulkisin villinä ja vapaana elämäni läpi. Mä suunnittelin lähteä sellaiseen maailmaa kiertävään kabareetanssiryhmään. Pääsinkin jo siihen, ja se oli hyvin lähellä, etten lähtenyt. Kun mä elin Espanjassa kabaree-tanssijana mä rakastin sitä! Tanssin ja lauloin hotelleissa. Ihmiset tykkäs musta. Tuli kehumaan, antoi lahjoja, komeat miehet rakastui ja kaikki halusi olla kavereita. Sain paljon ihailua ja erittäin läheisiä ystäviä. Kuka nyt ei sellaisesta tykkäisi? Mä sain toteuttaa itseäni ja hulluja ideoita täysillä. Naamiaiset oli joka päivä. Mulle tarjottiin jopa levityssopimusta, josta mä kieltäydyin.

Miksi mä en lähtenyt? Mä olen miettinyt joskus sitä kysymystä. Koska mä en ole ikinä valinnoissani järkeillyt, mä olen aina seurannut sydäntäni, Intuitiotani ja sitä mikä tuntuu oikealta. Keväällä 2006 mä annoin omaisuuteni pois ja lähdin pelkän rinkan kanssa Mallorcalle. Muistan kun istuin junassa ja kirjoitin kirjettä vanhemmilleni. Olo oli sekava, mutta niin vapaa. Silloin jäi Jyväskylä taakse elämästäni. Mä en tiennyt mitä mä halusin eniten. Mä halusin niin paljon asioita. Mä olin niin hyvä monessa asiassa. Mulla oli niin suuri intohimo kaikkeen. Mä päätin lopulta lähteä Helsinkiin. Etsimään omaa juttuani, mitä se sitten ikinä olisikaan. Mulle tärkeintä on aina ollut vapaus ja se että mä teen jotain ihan omaa. Muuten mä ahdistun. Mulle turvallisempaa on ottaa hulluja riskejä ja tehdä yllättäviä juonenkäänteitä kuin jämähtää mihinkään paikoilleen. Mä en pysty jämähtää. Keväällä 2007 mua pyydettiin mukaan järjestämään sellaisia isoja taidefestareita Helsingissä. Olen siis ensimmäiseltä koulutukseltani tapahtumajärjestäjä ja ohjelmapalveluidentuottaja. Se oli yks siistein juttu ikinä, mutta sen tuloksena paloin loppuun. Kun mä olin uupuneimmillani sairaslomalla 2 viikkoa, mä kiertelin puistoissa tekemässä jättisaippuakuplia. Uskokaa tai älkää, mutta mä sain siitä rahaa. Ja siitä tuli niin vapautunut fiilis. Mä aloin taas kaipaamaan vapautta, kulkurinelämää. Mietin jopa että musta tulisi jättisaippuakuplataiteilija ja kiertelisin ympäri maailmaa. Mä lähdin opiskelemaan hierojaksi hetken mielijohteesta, vähän niiku vahingossa. Mietin vaan jotain alaa mitä voi tehdä missä vaan, milloin vaan ja joka olisi mahdollisimman stressitön ja vapaa. Mun elämässä kaikki on aina mennyt niin, että jos mä päätän jotain, mä heti jo toteutan sitä. Mä suunnittelin lähteä taiteilijaksi maailmalle. Ja hieronta olisi sitten siinä extrana. Monissa maissa kun voi hieroa missä vaan... Kaduilla, rannoilla jne... Mun isä oli ihan järkyttynyt kun kerroin, että lähden opiskelemaan hierojaksi. Se ihmetteli, että miksi mä haluan "normaalin" työn, mähän olin taiteilija ja kaikkea muuta kuin "normaali". Mä kuitenkin lähdin kouluun vaikka sitä ihmeteltiin. Ja oikeastaan mun kohdalla se menee päinvastoin. Jos ihmiset ympärillä ihmettelee mun valintojani, se on vaan jotenki aina vahvistanut, että näin mä teen! Koulun jälkeen suunnittelin että lähden maailmalle. Mä en omistanut paljoakaan mitään. Asuin kommuunissa ja asiat oli kaikin puolin niin että voin irtaantua milloin haluan. Koulun loppupuolella yksi hyvä luokkatoverini kysyi perustetaanko yhteinen toimitila. Se tuntui niin oikealta, että suostuin. Ajattelin että teen töitä ja säästän rahaa pari vuotta. No sitten mun elämässäni seurasi liuta tapahtumaketjuja, joista saisi parikin romaania aikaiseksi. Lopputuloksena kuitenkin löysin oman juttuni, Superfiiliksen! Oikeastaan mä tänä päivänä toteutan sitä kaikkea mitä olen ikinä halunnut toteuttaa. Se oikeastaan se mun juttu on. Kuunnella täysillä omaa sydäntä ja intuitiota. Elää vapaudessa. Mä en ole tänä päivänä reppureissari, mutta mä olen luonut sellaisen yrityksen jossa saan toteuttaa kreiseimmätkin ideani. En ole vieläkään kyllästynyt. Ei ole tullut sitä vanhaa tunnetta että haluan kiertolaiseksi. Olen juurtunut, löytänyt oman paikkani ja kutsumukseni tässä elämässä! Ja kaikki on tapahtunut VAHINGOSSA!!! 💖💖💖

Paljon olen tehnyt työtä toteuttaakseni tämän kaiken. Paljon on vielä tekemättä. Mutta sitten kun Superfiilis on valmis mun osaltani, mä voinkin sitten tehdä jotain muuta tai siirtyä eläkkeelle. Tai ehkä mä sit omistan loppuelämäni vapaudessa elämiselle... How knows? Ainut mitä mä tiedän: Elämä on jännittävä seikkailu ja kun kuuntelee omaa sydäntään ja Intuitiotaan löytää oman juttunsa! Ja se voi todellakin käydä vahingossa! 🌟🌟🌟

Superfiiliksen mestari
-SuperMepa-

9. helmi, 2017

Sisäinen potentiaalisi esille!

Tein aikoinaan päätöksen seurata unelmiani ja toteuttaa itseäni 100% 🎉🎉🎉

Olen opiskellut lukuisia kursseja ja koulutuksia kehittääkseni itseäni kokonaisvaltaisesti.   Kaiken oppimani ja kokemani pohjalta olen kehitellyt Superfiilis-kurssin, jonka tarkoituksena on herättää oma potentiaali täyteen iskuun, sekä vahvistaa intuitiota ja jokaisen meidän omaa visiota, omaa kutsumusta. Joskus ei edes välttämättä tiedä mitä haluaa, tai mitä haluaa eniten mutta harjoitteiden ja oikeiden työkalujen kautta asiat selkeytyvät. Vastaavasti vaikka löytäisikin oman kutsumuksensa ja kulkisi kohti omaa unelmaa, tai jo eläisi sitä, se ei tarkoita etteikö sitä enää kadottaisi. Kadottaisi omaa sisäistä paloaan, intohimoaan ja omaa tietään. Ihminen joutuu työstämään sitä läpi elämänsä. Se on elinikäinen prosessi, mutta oikeiden työkalujen kautta maailman ihanin projekti! Mä olen päättänyt antaa avaimet SUPERFIILIKSEEN! 🎉🎉🎉 Superfiilis ei ole mun yksinoikeus! Mä olen saanut kutsumuksen levittämään Superfiiliksen ilosanomaa ihan kaikille! Haluan jakaa kaiken mun tiedon ja taidon, kaikki mun oivallukset, työkalut ja visiot! HALUAN MONISTAA SUPERFIILISTÄ NIIN PALJON KUIN VAIN SUINKIN KYKENEN!!! Meistä jokainen tarvitsee rohkaisua, vahvistusta sekä tietoista päätöstä seurata omaa juttuaan, mitä se sitten ikinä onkaan!SUPERFIILIS!!! 🌟

Olen kehitellyt kurssin "Löydä sisäinen Superfiilis". Tämä tulee inspiroimaan ja rohkaisemaan ihan jokaista osallistujaa vahvasti, myös minua! Odotan erittäin innolla tätä päivää! Ja uskon että kurssille osallistuvat juuri ne henkilöt, joiden on tarkoituskin osallistua! Jos tunnet nyt, että tämä olisi sinua varten, TULE!!! Kun elämä tarjoaa mahdollisuuksia niihin pitää rohkeasti tarttua. Jos ajattelet jatkuvasti "No kyllä mä kerkeen" "Joku toinen kerta sitten" nämä lauseet mielessäsi estävät sinua tulemasta täyteen potentiaaliisi, löytämästä niitä juttuja jotka ovat suinua varten!! Äläl unohda, että elämä on juuri NYT!!! Juuri nyt on elämäsi tilaisuus, sinun aikasi kuunnella omaa intuitiotasi ja seurata sitä polkua, joka on tarkoitettu sinulle!

LÖYDÄ OMA SISÄINEN SUPERFIILIS!!!
Tule mukaan löytämään oma sisäinen Superfiilis ja inspiroitumaan elämästä ihan uudella tasolla! Meillä jokaisella on kyky siihen ja tämän kurssin myötä saat oikeat työkalut vahvistamaan sinun kutsumustasi!

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä Eerikinkatu 43

12.3.2017 sunnuntaina klo 11-17

Ilmoittaudu mukaan
mervi@superfiilis.fi

Rakkaudella
Superfiiliksen mestari
-SuperMepa-